UV fedőlakk, matt kivitel

Tedd még tartósabbá manikűröd! Használd ezt az UV fedőlakkot és szilárdítsd meg körmeidet UV lámpánkkal, így meghosszabbodik körömfóliáink élettartama. Fedőlakkunk speciális formulája révén csupán egy vékony fedőréteg szükséges, hogy manikűrödnek tökéletesen matt megjelenést adjon. Adj kedvenc színeidnek több intenzitást és ragyogást!

  21 felhasználó nézi jelenleg a terméket
Rendeld meg ma, és csomagod hétfőig 12. 11. megérkezik!

19.690 Ft

7.890 Ft

A LEGJOBB VÁLASZTÁS
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 7.890 Ft
- +

L’ALLURE 14 Napos 100% Boldogság Garancia További informácó

💟 ÉRTÉKELÉSEK

MEGNÖVELI KÖRÖMFÓLIÁINK TARTÓSSÁGÁT

Speciális UV fedőlakkunkkal UV lámpánk alatt bármely körömfóliát megszilárdíthatsz, mely lezárja körmeidet és még tartósabbá teszi a végeredményt - tökéletes manikűr több, mint 3 hétig.

 

MATT KIVITEL

Ezzel a fedőlakkal matt végeredményt kapsz bármely általad választott körömfólia esetén. Adj kedvenc színeidnek több intenzitást és ragyogást. Ehhez csupán egyetlen réteg szükséges ebből a szupersima textúrájú fedőlakkból.

 

TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ A L’ALLURE UV LÁMPÁVAL

Ezt a fedőréteget kiválóan párosíthatod L’Allure UV lámpánkkal.

Összeállítottunk egy speciális kezdőkészletet is, [polinkamo] mely mindent tartalmaz, amire otthon szükséged lehet, hogy olyan tökéletes és hosszan tartó manikűrt készíthess, akár egy profi.

Anna       

"Egyike a legjobb fedőlakkoknak, amit valaha használtam! Gyors szállítás és nagyszerű termék."

Rózsa      

"A legjobb matt fedőlakk azok közül, amelyeket eddig kipróbáltam. Le vagyok nyűgözve. Annyira professzionális és szép."

Amanda     

"TE JÓ ÉG! Soha többé nem használok már mást! Esküszöm, hogy ez a legjobb! Nagyon gyorsan szárad és ultra mattak lesznek tőle a körmeim."

Niki      

"Fantasztikus! Nem gondolkodtam, csak megvettem... és teljesen beleszerettem!"

Júlia      

"Amikor azt gondolom, többé már semmin sem lepődök meg, a világ legjobb körömlakkja érkezik hozzám. Szóhoz se jutok... a természetes körmeim nagyon hamar letörnek, így ezt a zselét használom a gyors javításokhoz... hihetetlenül könnyű a saját manikűrödet otthon elkészíteni."

PDF és videó útmutató
footer_img1 UV fedőlakk, matt kivitel
19.690Ft 7.890Ft
ALKALMAZÁS (0)
Összesen
0 Ft
Szállítás ( Használd ki az ingyenes szállítást minden 15950 ft feletti vásárlás esetén )Ingyenes
Összesen
0 Ft
Kijelentkezés
100% Boldogság Garancia A L'allure ™ márka küldetése, hogy mindig támogassa vásárlóit. Ha nem vagy 100%-ig elégedett a weboldalunkon tett vásárlásoddal, MINÉL ELŐBB tudasd azt velünk, a többit pedig bízd ránk. Velünk 100% boldogság garanciát kapsz: bármely terméket visszaküldhetsz nekünk a kézhezvételtől számított 14 napon belül anélkül, hogy meg kellene indokolnod annak okát.
Janez N. 15.01.2021