UV fedőlakk, fényes kivitel

Tedd még tartósabbá manikűröd! Használd ezt az UV fedőlakkot és szilárdítsd meg körmeidet UV lámpánkkal, így meghosszabbodik körömfóliáink élettartama. Fedőlakkunk speciális formulája révén csupán egy vékony fedőréteg szükséges, hogy bármely körömfóliát lezárjon, és a manikűrödnek ultrafényes megjelenést adjon.

  22 felhasználó nézi jelenleg a terméket
Rendeld meg ma, és csomagod hétfőig 12. 11. megérkezik!

15.990 Ft

7.090 Ft

A LEGJOBB VÁLASZTÁS
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 7.090 Ft
- +

L’ALLURE 14 Napos 100% Boldogság Garancia További informácó

💟 ÉRTÉKELÉSEK

MEGNÖVELI KÖRÖMFÓLIÁINK TARTÓSSÁGÁT

Speciális UV fedőlakkunkkal UV lámpánk alatt bármely körömfóliát megszilárdíthatsz, mely lezárja körmeidet és még tartósabbá teszi a végeredményt - tökéletes manikűr több, mint 3 hétig.

 

FÉNYES KIVITEL

Ezzel a fedőlakkal fényes végeredményt kapsz bármely általad választott körömfólia esetén - a speciális textúrájú fedőlakkból már egyetlen réteggel is ultrafényes végeredményt érhetsz el.

 

TÖKÉLETES KOMBINÁCIÓ A L’ALLURE UV LÁMPÁVAL

Ezt a fedőréteget kiválóan párosíthatod L’Allure UV lámpánkkal [polinkamo].

Összeállítottunk egy speciális kezdőkészletet is, [polinkamo] mely mindent tartalmaz, amire otthon szükséged lehet, hogy olyan tökéletes és hosszan tartó manikűrt készíthess, akár egy profi.

 Marika       

"Nagyszerű termék, megfelelő a konzisztenciája a körmökön történő használathoz. Az üvege nagyon szép, és professzionális tervezésű. Szeretem!"

 Krisztina      

"A fényes fedőlakk annnnnyira jóóó! Szuper fényesek lesznek tőle a körmeim!"

Judit       

"A természetes körmeim nagyon hamar letörnek, így ezt a zselét használom a gyors ápoláshoz és a fényes hatásért. Teljesen le vagyok nyűgözve ettől a fényes UV zselétől!"

Kata       

"Annyira jó, hogy otthon meg tudod csinálni magadnak a manikűrt. Ez az UV gél felteszi a habot a tortára. Nagyon szép és fényes. Köszönöm szépen!"

Emília       

"Nagyon elégedett vagyok, ahogy vártam is! Gyors szállítás és nagyszerű termék! Köszönöm!"

PDF és videó útmutató
footer_img1 UV fedőlakk, fényes kivitel
15.990Ft 7.090Ft
ALKALMAZÁS (0)
Összesen
0 Ft
Szállítás ( Használd ki az ingyenes szállítást minden 15950 ft feletti vásárlás esetén )Ingyenes
Összesen
0 Ft
Kijelentkezés
100% Boldogság Garancia A L'allure ™ márka küldetése, hogy mindig támogassa vásárlóit. Ha nem vagy 100%-ig elégedett a weboldalunkon tett vásárlásoddal, MINÉL ELŐBB tudasd azt velünk, a többit pedig bízd ránk. Velünk 100% boldogság garanciát kapsz: bármely terméket visszaküldhetsz nekünk a kézhezvételtől számított 14 napon belül anélkül, hogy meg kellene indokolnod annak okát.
Janez N. 15.01.2021