A L'allure körömfóliákról Meddig tartanak a L'allure körömfóliák a felhelyezéstől számítva? A körömfóliák legfeljebb 14 napig tartanak anélkül, hogy lepattognának. Megvédheted azokat a választásod szerinti fedőlakkal, hogy még tovább tartsanak. Használhatok alapozó lakkréteget a körömfóliák alá? Persze, ajánlatos is körmeidet alaplakkal előkészíteni a körömfóliák alkalmazása előtt. Kezelhetem körmeimet UV lámpa alatt, miután feltettem a körömfóliákat? Mindenképpen zselés felső lakkréteget kell alkalmaznod ahhoz, hogy körmeidet UV lámpával kezeld. Ha felvitted a felső réteget, biztonságosan kezelheted körmeidet UV lámpával, hogy még hosszabb ideig élvezhesd a tökéletes megjelenésű manikűrt. Mennyi ideig tart feltenni a körömfóliákat? Ha első alkalommal használsz körömfóliákat, akkor a szokásosnál kicsit hosszabb ideig tarthat azokat feltenni. De mire kétszer vagy háromszor alkalmazod őket, tökéletesen elsajátítod az eljárást. A fólia a tíz körömre akár már öt perc alatt felhelyezhető. Miből készülnek a körömfóliák? Körömfóliáink alapanyaga hasonló, mint a körömlakké, de más eljárással készülnek. A pontos összetevőket az egyes árnyalatok termékleírásánál találod. Mi van, ha nem találok a körmeimnek megfelelő formát a körömfólia készletben? Nincs szükség aggodalomra! Könnyedén levághatod a körmödön túlnyúló felesleges részt. Hogyan távolítom el a körömfóliákat? A körömfóliákat úgy távolíthatod el a körmeidről, hogy egyszerűen letörlöd őket egy körömlakklemosóval átitatott vattakoronggal. Helyezd a vattakorongot a körmödre, és hagyd a fóliát röviden átitatódni. A fólia könnyen elengedi magát, és a korong segítségével oly módon távolítható el, mint a hagyományos körömlakk. FIZETÉS ÉS SZÁLLÍTÁS: Mennyi a szállítási költség? Amennyiben a bankkártyás vagy banki átutalásos fizetést választod, és megrendelésed értéke 15.950 Ft felett van, nincs további költséged. Amennyiben viszont készpénzzel fizetsz, egy csekély, 490 Ft összegű díjjal kell számolnod a készpénzes fizetésre, megrendelésed értékétől függetlenül. Amennyiben megrendelésed értéke 15.950 Ft alatt van, a szállítási költség 1.395 Ft. Visszaküldhetem a megrendelt terméket? Természetesen! Ha nem vagy elégedett megrendeléseddel, bármikor visszaküldheted, és teljes visszatérítést biztosítunk a számodra. Milyen fizetési módokat ajánlotok? Többféle lehetőséget kínálunk számodra a biztonságos, gyors és kényelmes fizetés érdekében.
 • Fizethetsz bankkártyával (Visa, Mastercard, American Express).
 • Fizethetsz előre, banki átutalással.
 • Választhatod az utánvétes fizetést is.
  • A szállítás két vagy három munkanapot vesz igénybe.
  Mennyi ideig tart a szállítás? A szállítás két vagy három munkanapot vesz igénybe. Ki szállítja a csomagot? A szállításokat üzleti partnerünk a GLS kezeli. A kiszállítást megelőzően értesítést kapsz majd a szállítás várható időpontjáról. Ha már leadtam a rendelést, tudok rajta változtatni, vagy tudom törölni azt? Természetesen! Vedd fel velünk a kapcsolatot e-mailben, vagy Facebook/Instagram útján. Csapatunk nagyon készséges, és örömmel segít bármiben, amire csak szükséged van.
  ALKALMAZÁS (0)
  Összesen
  0 Ft
  Szállítás ( Használd ki az ingyenes szállítást minden 15950 ft feletti vásárlás esetén )Ingyenes
  Összesen
  0 Ft
  Tovább a fizetéshez
  100% Boldogság Garancia A L'allure ™ márka küldetése, hogy mindig támogassa vásárlóit. Ha nem vagy 100%-ig elégedett a weboldalunkon tett vásárlásoddal, MINÉL ELŐBB tudasd azt velünk, a többit pedig bízd ránk. Velünk 100% boldogság garanciát kapsz: bármely terméket visszaküldhetsz nekünk a kézhezvételtől számított 14 napon belül anélkül, hogy meg kellene indokolnod annak okát.