KIK VAGYUNK

Történetünk 2018-ig nyúlik vissza, amikor is Clemence, egy fiatal és lelkes vállalkozó, egyedül találta magát Párizs szívében – a szerelem álomvárosában. A divat, a csillogás, a szépség és az elegancia városában. Reggelente legalább két órával a munkaideje kezdete előtt felkelt, hogy a magas párizsi normák szerint elvégezze szépségrutinját. A legújabb divat mellett a körmöknek is mindig tökéleteseknek kellett lenniük, ami legalább fél órával meghosszabbította reggeli rutinját. De mivel a párizsi utcákon a reggeli órákat elárasztja a kávé és a friss croissant illata, minden reggel több extra megállót is tett, mert annyira nehéz volt ezeknek a csábításoknak ellenállnia a fények városában. Mindennap legalább fél óra késéssel érkezett első találkozójára, sálján kenyérmorzsákkal, fehér blúzán kávéfolttal, és elkenődött körömlakkal. „Ó, a körmöm már megint elkenődött” és „A körömlakkom még nem száradt meg teljesen” – ez volt a két leggyakoribb mondata, amikor belépett a konferenciaterembe. Újra és újra sikerült finom párizsi croissant-nal és rendkívüli karizmájával megolvasztania a találkozó résztvevőinek szívét! A napi késések azonban lassan globális dimenziót adtak egy fokozatosan körvonalazódó ötletnek...

Átlagos péntek este volt, amikor a fiatal vállalkozó párizsi lakásában tartózkodott, és éppen a héten felhalmozódott utolsó e-mailekre válaszolt. Lakásának ablakát a mesebeli Eiffel-torony fényei világították meg, amelyre csodálatos kilátása nyílt. Szemei hirtelen a körmeire tévedtek – a körömlakkja el volt kenődve. Az élet gyors iramában a körmei újra elkenődtek a legjobb barátaival elfogyasztott kötelező ital előtt. "Mi a fenének nincs olyan módszer, mely egyszerűsíti a napi körömápolási rutint és a körmök lakkozását?" – kérdezte magától.  

Ettől kezdve a gondolatai naponta a különféle, körmökkel kapcsolatban kipattant ötletei körül vándoroltak. És közvetlenül azelőtt, hogy belépett volna a vezetőség soron következő ülésére, amelyről természetesen késett, eszébe jutott egy ötlet: "Mi lenne, ha léteznének olyan minőségi és tartós körömmatricák, amelyeket gyorsan, másodpercek alatt és korrekciók nélkül fel lehetne ragasztani, amelyek maximális tartósságot kínálnának, és különféle árnyalatokban és formákban lennének kaphatók?"Abban a pillanatban minden megváltozott. Aktívan elkezdte kutatni és tanulmányozni a különféle opciókat. Clemence felvette a kapcsolatot néhány szépségipari szakemberrel, és megalkotta első körömlakkfóliáit. Több hónapon át tartó tesztelést és fejlesztést követően megszületett az új márka, a L’allure, melynek jelentése magyarul "gyorsaság". Talán nincs is szükség további magyarázatra a név eredetét illetően. :) A L’allure körömlakkfóliái 100%-osan körömlakkból készülnek, és alkalmazásuk olyan egyszerű, hogy egy hölgynek csak öt percet kell szentelnie értékes idejéből azok felhelyezésére. Próbáld ki őket, mert minden hölgynek joga van megtapasztalni az igazi párizsi szépséget.

Clemence valóra váltotta álmát! Büszkén dicsekedhet azzal, hogy számtalan hölgy életét megkönnyítette, akik immár el sem tudják képzelni mindennapjaikat a L’allure márka nélkül. Körömlakk fóliái mára már sok más ötletet kiváltottak a szépségápolási termékek piacán, és gyors szépítkezést tesznek lehetővé még ebben a gyorsan rohanó világban is. 

 

"L'allure de Parisienne" – Az út a szépséghez.

 

Céginformáció:

Név: NextLevel, spletna prodaja, d.o.o.

Online áruház: L’Allure

Székhely: Szlovénia

Usnjarska cesta 18

SI-1275 Šmartno pri Litiji Slovenia

Postai cím: Szlovénia

Usnjarska cesta 18

SI-1275 Šmartno pri Litiji Slovenia

Nyilvántartásba vevő szerv megnevezése: Ljubjanai Kerületi Bíróság

Cégjegyzékszám: 8476845000

Adószám: SI24280151

IBAN: HU71109180010000011328930003

Adófizető: IGEN

 

Kapcsolat:

E-mail: [email protected]

Telefonszám: +386 1 898 19 99

Fax: Nincs

 

Tárhelyszolgáltató adatai:

Neve: Avant.Si d.o.o.

Székhelye (telephelye): Poslovna cona A 49, ŠENČUR, SI-4208 ŠENČUR, Slovenija

E-mail címe: [email protected]

ALKALMAZÁS (0)
Összesen
0 Ft
Szállítás ( Használd ki az ingyenes szállítást minden 15950 ft feletti vásárlás esetén )Ingyenes
Összesen
0 Ft
Kijelentkezés
100% Boldogság Garancia A L'allure ™ márka küldetése, hogy mindig támogassa vásárlóit. Ha nem vagy 100%-ig elégedett a weboldalunkon tett vásárlásoddal, MINÉL ELŐBB tudasd azt velünk, a többit pedig bízd ránk. Velünk 100% boldogság garanciát kapsz: bármely terméket visszaküldhetsz nekünk a kézhezvételtől számított 14 napon belül anélkül, hogy meg kellene indokolnod annak okát.