Earsentials fültisztító készlet

Tartsa füleit egészségesen és tisztán 6 részes Earsentials fültisztító készletünkkel. Ez a rozsdamentes acél eszközökből és hordozható tartóból álló készlet megkönnyíti a fülzsír biztonságos és hatékony eltávolítását.

  • 6 részes készlet
  • Többféle felhasználásra készült
  • Könnyen használható
  • Higiénikus

  28 felhasználó nézi jelenleg a terméket
Rendeld meg ma, és csomagod szerdáig 10. 4. megérkezik!

8.790 Ft

6.570 Ft

A LEGJOBB VÁLASZTÁS
A legalacsonyabb ár az elmúlt 30 napban: 6.570 Ft
- +

L’ALLURE 14 Napos 100% Boldogság Garancia További informácó

💟 ÉRTÉKELÉSEK

TARTSA MINDIG TISZTÁN A FÜLEIT

Ne hagyja, hogy a fülzsír felhalmozódása befolyásolja hallását. Fültisztító készletünk mindent tartalmaz, amire a fülek mindenkori tisztaságának fenntartásához szüksége van.

ROZSDAMENTES ACÉL ANYAG

A kiváló minőségű Earsentials eszközök tartósak. A rozsdamentes acél tartós, könnyen tisztítható és rozsdaálló, ami hosszú élettartamot biztosít. Nemcsak a fülek tisztításában hatékonyak, hanem az általános egészségre nézve is biztonságosak.

GYENGÉD TERVEZÉS

Ezek az eszközök íves kialakításúak, amelyek követik a hallójárat természetes alakját, így biztonságosan és kíméletesen használhatóak otthon is.

HORDOZHATÓ TOK

Az Earsentials készlethez tartozik egy hordozható tok is, amely nemcsak megkönnyíti az eszközök tárolását, ha azok nincsenek használatban, hanem lehetővé teszi azt is, hogy bárhová magával vigye a készletet. Így megőrizheti füle egészségét, bárhol is van.

Termékleírás:

  • Tömeg: 30 g
  • Méret: 7,5 cm x 9 cm

 

A csomag tartalma:

  • 6 db fültisztító eszköz
  • Hordozható tok

 

 

PDF és videó útmutató
footer_img1 Earsentials fültisztító készlet
8.790Ft 6.570Ft
ALKALMAZÁS (0)
Összesen
0 Ft
Szállítás ( Használd ki az ingyenes szállítást minden 15950 ft feletti vásárlás esetén )Ingyenes
Összesen
0 Ft
Kijelentkezés
100% Boldogság Garancia A L'allure ™ márka küldetése, hogy mindig támogassa vásárlóit. Ha nem vagy 100%-ig elégedett a weboldalunkon tett vásárlásoddal, MINÉL ELŐBB tudasd azt velünk, a többit pedig bízd ránk. Velünk 100% boldogság garanciát kapsz: bármely terméket visszaküldhetsz nekünk a kézhezvételtől számított 14 napon belül anélkül, hogy meg kellene indokolnod annak okát.
Janez N. 15.01.2021