Tudjuk, hogy minden nő küzd az elkenődés ellen, amikor körömlakkot használ. És aztán itt van a hosszú száradási idő, mely alatt abszolút semmit sem lehet csinálni, de valahogyan mégis elkenődik. És amikor a körömlakkod végre megszárad, nem tűnik olyan fényesnek és tökéletesnek, mint akkor, ha elmész egy profi körmöshöz. E problémától hajtva olyan innovatív körömlakk fóliák kifejlesztését tűztük ki magunk elé, melyeket egyszerű használni. És tudod, mi a legjobb az egészben? Egyáltalán nincs száradási idő, és mindig tökéletes manikűr az eredmény. Kövesd ezeket az egyszerű lépéseket, hogy mindig tökéletes megjelenésű körmeid legyenek:
LÉPÉS 1 Körömfóliáink alkalmazását megelőzően mindenképpen tisztítsd meg a körömágyadat szöszmentes papírtörlővel és alkohollal.
LÉPÉS 2 Ha szeretnél extra védelmet a körmeidnek, tegyél fel egy réteg választásod szerinti alapozó lakkot.
LÉPÉS 3 A tizennégy darabos körömfólia szettben keresd meg a körmödhöz leginkább passzoló formákat (hét méret közül választhatsz).
LÉPÉS 4 Óvatosan tedd fel a választott körömlakk fóliát a körmödre.
LÉPÉS 5 Óvatosan vágd le a túllógó körömfólia részt.
LÉPÉS 6 Reszeld le a felesleges körömfóliát.
ALKALMAZÁS (0)
Összesen
0 Ft
Szállítás ( Használd ki az ingyenes szállítást minden 15950 ft feletti vásárlás esetén )Ingyenes
Összesen
0 Ft
Tovább a fizetéshez
100% Boldogság Garancia A L'allure ™ márka küldetése, hogy mindig támogassa vásárlóit. Ha nem vagy 100%-ig elégedett a weboldalunkon tett vásárlásoddal, MINÉL ELŐBB tudasd azt velünk, a többit pedig bízd ránk. Velünk 100% boldogság garanciát kapsz: bármely terméket visszaküldhetsz nekünk a kézhezvételtől számított 14 napon belül anélkül, hogy meg kellene indokolnod annak okát.