100% Boldogság Garancia

Hisszük, hogy a boldog lányok azok, akik a legelégedettebbek! Ha nem örülsz a vásárlásodnak, mi sem örülünk, törekvéseink pedig értelmüket veszítik. Ezért 100% boldogság garanciát adunk a vásárlásodra!

Ha nem vagy 100%-ig elégedett a vásárlásoddal, legyen szó bármelyik megvásárolt termékről, MINÉL ELŐBB tudasd azt velünk. Bármely megvásárolt terméket visszaküldhetsz nekünk 14 napon belül, és visszatérítést adunk Neked, vagy termékcserét biztosítunk számodra.

A visszaküldés igazán könnyű, és biztos lehetsz abban, hogy gyorsan kezeljük majd az ügyedet! Mindössze annyit kell tenned, hogy küldesz nekünk egy e-mailt az [email protected] címre, megadod a megrendelésed számát, a többit pedig ránk hagyod.

Szeretnénk felhívni a figyelmedet, hogy csak közvetlenül a www.lallure.hu weboldalon végrehajtott vásárlásokat áll módunkban figyelembe venni.

ALKALMAZÁS (0)
Összesen
0 Ft
Szállítás ( Használd ki az ingyenes szállítást minden 15950 ft feletti vásárlás esetén )Ingyenes
Összesen
0 Ft
Kijelentkezés
100% Boldogság Garancia A L'allure ™ márka küldetése, hogy mindig támogassa vásárlóit. Ha nem vagy 100%-ig elégedett a weboldalunkon tett vásárlásoddal, MINÉL ELŐBB tudasd azt velünk, a többit pedig bízd ránk. Velünk 100% boldogság garanciát kapsz: bármely terméket visszaküldhetsz nekünk a kézhezvételtől számított 14 napon belül anélkül, hogy meg kellene indokolnod annak okát.